Unical

Algemeen

UNICAL is een universele krachtige zure reiniger die veilig gebruikt kan worden op aluminium, glas, kunstoffen, lakken en metalen. UNICAL verwijdert kalkaanslag, melksteen, ijzeroxide, roest van zuurbestendige oppervlakken.

UNICAL is zeer hoog geconcentreerd, waardoor de meest hardnekkige vervuiling in een economische verdunning kan worden verwijderd. UNICAL is op vrijwel alle materialen veilig te gebruiken.

UNICAL laat geen strepen na, is een universeel inzetbaar product, werkt snel, is veilig en voordelig in gebruik. UNICAL is niet schadelijk voor het milieu en is biologisch afbreekbaar.

Toepassing

UNICAL wordt toegepast voor het reinigen van harde vervuiling zoals, kalk, melksteen,ketelsteen, urineaanslag, zeepresten, roestaanslag, huidvetten, zonnebrandolie, ijzeroxide en overige vervuiling.

UNICAL

  • is een ideaal product voor het ontkalken van apparatuur zoals, wasmachines en vaatwassers, koffiezetapparaten, boilers, sanitair, sanitaire omgevingen enz.
  • voorbehandelingmiddel voor het reinigen en etsen van betonnen vloeren.

Door UNICAL verkrijgt men een perfecte hechting van coatings op betonnen vloeren.

  • is niet giftig en kan veilig worden gebruikt in gesloten ruimten.
  • wordt toegepast door grootverbruikers zoals, schoonmaakbedrijven, ziekenhuizen, land- en tuinbouw, veeteelt. transport, overheid, horeca enz.

Gebruiksaanwijzing

UNICAL afhankelijk van de mate en de aard van de vervuiling, puur tot 1:25 verdunnen, liefst met warm water.

UNICAL 5 à 10 minuten laten inwerken, indien nodig borstelen en vervolgens afspoelenmet water.