Cristal Dry

cristal dry 10LAlgemeen

CRISTAL DRY is een glans- en hydrofobeermiddel voor harde niet poreuze ondergronden.

In de natuur beschermen vele plantensoorten hun bladeren optimaal op een natuurlijke wijze tegen regenwater. Gebeurt dit niet dan zal de plant uiteindelijk verrotten. Waterdruppels, als gevolg van regen en dauw, komen op de bladeren neer en het water vormt zich als een "kogeltje". Dit in tegenstelling tot een onbehandeld oppervlak, waar het water zich hecht aan de ondergrond. Het water ligt dan als het ware als een plas(je) op het oppervlak.

Deze filosofie ligt ten grondslag bij de ontwikkeling van CRISTAL DRY; een productconcept dat door zijn bijzondere werking een microscopisch dunne coating legt tussen de ondergrond en de buitenlucht.

CRISTAL DRY zorgt voor een langdurige conservering tegen statische en atmosferische vervuiling. Gewassen ondergronden zijn direct droog door nabehandeling met CRISTAL DRY.CRISTAL DRY is eenvoudig aan te brengen en zuinig in gebruik, heeft een lange standtijd en beschermd tegen snelle vervuiling. CRISTAL DRY geeft een streeploos glanzend resultaat, en bespaart kostbare tijd.

Eigenschappen

  • Voorkomt snelle vervuiling.
  • Is goed biologisch afbreekbaar.
  • Is eenvoudig toe te passen.
  • Economisch in gebruik.

Toepassing

CRISTAL DRY wordt o.a. toegepast na het reiniging van industriële machines, personenauto's, tankauto's, vrachtwagencombinaties, dekzeilen, landbouwwerktuigen, schepen, caravans, kassen en damwanden.

Als glasconserveringsmiddel in de glastuinbouw zorgt CRISTAL DRY voor een optimaal lichtrendement.

Toepassing, buitenkant dek.

Gebruiksaanwijzing

Dosering: De instructies van de in gebruik zijnde apparatuur volgen.

Verdunning: 1: 200 tot 1: 500. Na het wassen verdunde CRISTAL DRY opsproeien of spoelend aanbrengen. Een verdere nabewerking is niet nodig.

Overige informatie

Uiterlijk: heldere rode vloeistof.

Bevat: oppervlakteactieve stoffen, hulpstoffen.

pH (20°C): 5,9 in puur concentraat. Sg (20 C):0,99 kg/L

Afbeeldingen

De werking van Crystal Dry.

Cristal Dry werking