BLOG / 2020

Reinigen vrachtauto’s

GMB Rioleringstechnieken was op zoek naar een goede reiniger voor hun vrachtwagens. Met behulp van HB Easy Blue krijgen zij hun vrachtwagens nu eenvoudig schoon!

LEES MEER »

Reinigen heftrucks

Brink Towing Systems uit Staphorst was op zoek naar een middel om hun heftrucks goed schoon te krijgen. Met behulp van onze Degreaser lukt het hen nu de heftrucks volledig schoon en vetvrij te krijgen.

LEES MEER »

Reinigen bedrijfsauto’s

Bij Verno Materieelverhuur in Leeuwarden was men op zoek naar een goede reiniger voor hun bedrijfsauto’s. Met behulp van HB Easy Blue kregen zij hun auto’s direct bijna moeiteloos schoon!

LEES MEER »

Condensvorming in schakelkasten

Brink Towing Systems uit Staphorst, een bedrijf dat trekhaken verkoopt, gaf aan last te hebben van condensvorming in hun schakelkasten. Met behulp van Electro Lube was dit probleem gelukkig zo verholpen.

LEES MEER »

Reinigen melkput bij een melkveehouderij

Bij melkveehouderij Maatschap Kroes uit Nijeveen (nabij Meppel) was boerin Barbara Kroes op zoek naar een manier om de melkput te reinigen. Via HB EcoProducts kwam zij uit op het middel HB Easy Shine, wat zorgde voor een glanzend schone melkput.

LEES MEER »

NEEM CONTACT OP​

We geven u graag persoonlijk advies op maat. Zo bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw reinigingsprobleem. Meer weten of een vraag stellen? Laat dan nu uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.