Condensvorming in schakelkasten

Samenvatting

Brink Towing Systems uit Staphorst, een bedrijf dat trekhaken verkoopt, gaf aan last te hebben van condensvorming in hun schakelkasten. Met behulp van Electro Lube was dit probleem gelukkig zo verholpen.

Toen de medewerkers van Brink Towing Systems vocht ontdekten in hun schakelkasten, namen zij contact op met HB EcoProducts. Na het onderzoeken van de kasten, bleek dit condensvorming te zijn. We adviseerden hen direct hier Electro Lube voor te gebruiken. Electro Lube is een vochtverdrijvend middel, wat doordringt tot in de nauwste hoekjes. Het werkt snel en veilig en kan direct worden ingezet voor het verhelpen en ter voorkoming van storingen. Daarnaast werkt het langdurig, waardoor men het onderhoud tot een minimum kan beperken. Electro Lube werd direct over alle schakelkasten verneveld. Zo was Brink Towing Systems er gelukkig op tijd bij en hebben zij storingen kunnen voorkomen.

Cor OosterhuisBrink Towing Systems B.V.
Read More
We zijn super tevreden met de verschillende producten van HB eco products waaronder Degreaser, Easyshine en Powerclean. Kortom als het aan ons ligt blijft Hans hier nog jaren terugkomen!