Reinigen bedrijfsauto’s

Samenvatting

Bij Verno Materieelverhuur in Leeuwarden was men op zoek naar een goede reiniger voor hun bedrijfsauto’s. Met behulp van HB Easy Blue kregen zij hun auto’s direct bijna moeiteloos schoon!

Verno Materieelverhuur in Leeuwarden is, net als veel andere verhuurbedrijven, in het bezit van diverse bedrijfsauto’s en vrachtwagens. Omdat deze auto’s veel op de weg zitten, hebben ze regelmatig een flinke poetsbeurt nodig. Omdat zij voor hun mobiele toiletten al jarenlang HB Easy Shine gebruikten, benaderden zij HB EcoProducts met de vraag welk middel het meest geschikt zou zijn voor hun auto’s. Voor het reinigen van de auto’s adviseerden wij hen HB Easy Blue. HB Easy Blue is een sterk geconcentreerde foam shampoo, geschikt voor het reinigen van elk type voertuig. Bijzonder aan dit product is dat het een waslaag bouwt op basis van bijenwas en nanotechnologie. Vanaf dat moment reinigt Verno Materieelverhuur met regelmaat haar wagenpark met HB Easy Blue, wat door middel van een waterspuit kan worden ingeneveld en vervolgens eenvoudig met water nagespoeld.

Sicco de VriesVerno Materieelverhuur
Read More
Een tijdje geleden had ik een vraag aan Hans over het reinigen van een schaftkeet met héééél veel nicotine aanslag. Hans heeft ons geadviseerd om Power Clean te gebruiken en zijn daar zo enthousiast over geworden dat we dit bijna overal voor gebruiken. Top product en top service!