Reinigen melkput bij een melkveehouderij

Samenvatting

Bij melkveehouderij Maatschap Kroes uit Nijeveen (nabij Meppel) was boerin Barbera Kroes op zoek naar een manier om de melkput te reinigen. Via HB EcoProducts kwam zij uit op het middel HB Easy Shine, wat zorgde voor een glanzend schone melkput.

Melkveehouderij Maatschap Kroes was al lange tijd klant bij HB EcoProducts. Voor het reinigen van hun trekkers gebruiken zij al jaren tot volle tevredenheid het product HB Easy Shine. Toen zij op zoek gingen naar een krachtig reinigingsmiddel om ook hun melkput mee te reinigen, bleek HB Easy Shine ook hiervoor uitermate geschikt. HB Easy Shine is een sterk geconcentreerd reinigingsmiddel waarmee je op snelle en grondige wijze diverse oppervlakken kunt reinigen. Het is hierbij niet nodig zelf te borstelen, het middel kan eenvoudig verdund worden aangebracht door middel van een lagedrukreiniger. Binnen no time zag de melkput van Maatschap Kroes er dus weer als nieuw uit!

Barbera KroesMelkveehouderij Maatschap Kroes
Read More
Ik ben (bijna) verslaafd aan HB EasyShine en raak in paniek als het bijna op is! Gelukkig geeft Hans super service en heeft zelfs op 2e Kerstdag ons uit de brand geholpen. Inmiddels helpt hij ons de voorraad bij te houden. Daarnaast zijn bijna al zijn producten milieuvriendelijk wat ons erg aanspreekt.