Reinigen vrachtauto’s

Samenvatting

GMB Rioleringstechnieken was op zoek naar een goede reiniger voor hun vrachtwagens. Met behulp van HB Easy Blue krijgen zij hun vrachtwagens nu eenvoudig schoon!

GMB Rioleringstechnieken, een rioolrenovatiebedrijf dat onder andere is gevestigd in Kampen, heeft diverse soorten voertuigen in haar bezit: van personenauto’s tot vrachtwagens tot rioolinspectievoertuigen. Zij benaderden HB EcoProducts met de vraag welk middel geschikt zou zijn voor het reinigen van het volledige wagenpark. We adviseerden hen HB Easy Blue, een sterk geconcentreerde foam shampoo, geschikt voor het reinigen van elk type voertuig. Het product bouwt een waslaag op basis van bijenwas en nanotechnologie en bleek uitermate geschikt voor hun auto’s, waaronder zelfs grote vrachtwagens. De wagens kunnen eenvoudig worden ingefoamd en vervolgens worden afgespoten met een hogedrukreiniger. Zo zien ze er weer uit als nieuw!

Rick SellesGMB Rioleringstechnieken B.V.
Read More
Wij zijn sinds 1994 klant bij HB eco products en gebruikten Easy Shine. Sinds een jaar of twee gebruiken wij ook HB Easy Blue en zijn enorm tevreden met de resultaten.