wij staan voor 100% tevredenheid. en die garantie geven we ook.

DEZE KLANTEN GINGEN JE AL VOOR

“Top producten..”

TOP-producten van een TOP-bedrijf met een TOP-adviseur! De producten die wij van HB-Ecoproducts gebruiken voor het wassen en schoonhouden van ons wagenpark zijn tot nu toe het best van we de afgelopen jaren zijn tegengekomen. Voor het wassen van onze trucks , de dekzeilen en de tankwagens (RVS) zijn we jaren zoekende geweest bij diverse wasstraten/ truckwashes naar de beste “zeep” ! Op goed advies van Hans Burgersdijk en zonder verplichtingen de diverse producten uit mogen proberen. En met succes! Wij zijn zeer content met Hans en HB-Ecoproducts! En kan het een ieder aanraden.

Douwe Jan de Boer | De Boer Transport Tijnje B.V.

“Multifunctioneel en betrouwbaar”

“Je grijpt nooit mis met producten van HB. Wij , en onze klanten zijn zeer tevreden ! De producten zijn multifunctioneel inzetbaar en betrouwbaar !”

Jelle – Bosma Groene Vakzaak

“Zelfs de meest verontreinigde machines”

” Wij werken al jaren met de HB zeep in ons loonbedrijf. De zeep werkt perfect op zelfs de meest verontreinigde machines, echt een topproduct! “

Jowin Visser

Loon- en grondverzetbedrijf Ten Hove

” Producten doen wat ze beloven “

“Super tevreden over Hans zijn know-how en zijn persoonlijke benadering. Zijn producten doen wat ze beloven.”

Rene Plat

Plat Schoonmaak

“Man van zijn woord”

“Hans is al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht. Een man van zijn woord en vragen of demonstraties zijn geen probleem. Hans komt langs en overtuigt u met zijn producten.”

Patrick den Braber

Mechanisatiebedrijf Weevers Zeewolde