TOP-producten van een TOP-bedrijf met een TOP-adviseur! De producten die wij van HB-Ecoproducts gebruiken voor het wassen en schoonhouden van ons wagenpark zijn tot nu toe het best van we de afgelopen jaren zijn tegengekomen. Voor het wassen van onze trucks , de dekzeilen en de tankwagens (RVS) zijn we jaren zoekende geweest bij diverse wasstraten/ truckwashes naar de beste "zeep" ! Op goed advies van Hans Burgersdijk en zonder verplichtingen de diverse producten uit mogen proberen. En met succes! Wij zijn zeer content met Hans en HB-Ecoproducts! En kan het een ieder aanraden.
"Je grijpt nooit mis met producten van HB. Wij , en onze klanten zijn zeer tevreden ! De producten zijn multifunctioneel inzetbaar en betrouwbaar !"
"Wij werken al jaren met de HB zeep in ons loonbedrijf. De zeep werkt perfect op zelfs de meest verontreinigde machines, echt een topproduct!"
"Mooi product en uitstekende service! Toen ik 10 jaar geleden met het verhuren van campers begon, kwam ik in contact met Hans omdat ik op zoek was naar een goede shampoo voor het wassen van de campers. Nu zijn we 10 jaar later en bij de firma Noorderzon Campers is in de afgelopen 10 jaar heel veel veranderd maar we gebruiken nog steeds HB Easyshine voor het wassen van de campers. Tussendoor hebben we wel eens wat anders geprobeerd maar uiteindelijk blijkt dit product toch het prettigst. De campers worden mooi schoon en behouden veel glans, kunststoffen worden niet aangetast en het werkt makkelijk."
"Super tevreden over Hans zijn know-how en zijn persoonlijke benadering. Zijn producten doen wat ze beloven."
"HB EcoProducts is voor ons een betrouwbare partner voor onze specialistische schoonmaakklussen. Snelle levering, goede en vooral eerlijke adviezen en leuk, persoonlijk en snel contact. De werkwijze van HB EcoProducts past goed bij ons bedrijf, want wij houden van oplossingsgericht denken en handelen. Door HB (Hans Burgersdijk) kunnen wij dat waarmaken."
"Hans is al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht. Een man van zijn woord en vragen of demonstraties zijn geen probleem. Hans komt langs en overtuigt u met zijn producten."

NEEM CONTACT OP

We geven u graag persoonlijk advies op maat. Zo bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw reinigingsprobleem. Meer weten of een vraag stellen? Laat dan nu uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.