wij staan voor 100% tevredenheid. en die garantie geven we ook.

DEZE KLANTEN GINGEN JE AL VOOR

“Top producten..”

5 / 5

TOP-producten van een TOP-bedrijf met een TOP-adviseur! De producten die wij van HB-Ecoproducts gebruiken voor het wassen en schoonhouden van ons wagenpark zijn tot nu toe het best van we de afgelopen jaren zijn tegengekomen. Voor het wassen van onze trucks , de dekzeilen en de tankwagens (RVS) zijn we jaren zoekende geweest bij diverse wasstraten/ truckwashes naar de beste “zeep” ! Op goed advies van Hans Burgersdijk en zonder verplichtingen de diverse producten uit mogen proberen. En met succes! Wij zijn zeer content met Hans en HB-Ecoproducts! En kan het een ieder aanraden.

Douwe Jan de Boer | De Boer Transport Tijnje B.V.

“Multifunctioneel en betrouwbaar”

5 / 5

“Je grijpt nooit mis met producten van HB. Wij , en onze klanten zijn zeer tevreden ! De producten zijn multifunctioneel inzetbaar en betrouwbaar !”

Jelle – Bosma Groene Vakzaak

“Zelfs de meest verontreinigde machines”

5 / 5

” Wij werken al jaren met de HB zeep in ons loonbedrijf. De zeep werkt perfect op zelfs de meest verontreinigde machines, echt een topproduct! “

Jowin Visser

Loon- en grondverzetbedrijf Ten Hove

” Producten doen wat ze beloven “

5 / 5

“Super tevreden over Hans zijn know-how en zijn persoonlijke benadering. Zijn producten doen wat ze beloven.”

Rene Plat

Plat Schoonmaak

“Man van zijn woord”

5 / 5

“Hans is al meer dan 20 jaar een vertrouwd gezicht. Een man van zijn woord en vragen of demonstraties zijn geen probleem. Hans komt langs en overtuigt u met zijn producten.”

Patrick den Braber

Mechanisatiebedrijf Weevers Zeewolde