OVER HB ECOPRODUCTS

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

HB Ecoproducts werd in 1995 opgericht door eigenaar Hans Burgersdijk. In eerste instantie lag de focus op het conditioneren van water in voedselverwerkingsbedrijven. Toen de vraag kwam of hij ook een middel had om auto’s te reinigen, werd het assortiment steeds verder uitgebreid en ging HB EcoProducts zich naast waterbehandeling ook richten op reiniging, conservering, smering en gewasbehandeling.

HB EcoProducts heeft het grootste deel van haar producten zelf ontwikkeld. Met name de reinigingsmiddelen HB Super Clean, voor bronwateraanslag, en HB Easy Shine worden inmiddels in talloze agrarische bedrijven, transportbedrijven en industrie gebruikt. Inmiddels levert HB EcoProducts in 16 verschillende landen.

HB EcoProducts werkt met producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Het bedrijf staat voor een persoonlijke benadering waarbij het reinigingsprobleem altijd eerst zorgvuldig wordt bekeken of besproken. Zo krijgt u altijd een advies op maat.

Bij HB EcoProducts bent u aan het juiste adres voor al uw professionele reinigingsmiddelen voor werkplaats en industrie. HB EcoProducts is een toonaangevende en onafhankelijke speler met meer dan 25 jaar ervaring in car en truck wash, handreinigers, vloerreinigers, industriële reiniging, facilitaire reiniging en reconditioneringsproducten.

“Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Vóór levering van de producten plannen we, indien u dat wenst, altijd eerst een persoonlijke of telefonische intake om er zeker van te zijn dat we u de beste oplossing bieden voor uw reinigingsprobleem.”

Milieuvriendelijke producten

We werken met producten die het milieu zo min mogelijk belasten en denken zo aan onze voetafdruk.

Advies op maat

We staan voor een persoonlijke benadering waarbij we altijd eerst zorgvuldig het reinigingsprobleem bekijken of bespreken.

100% tevredenheidsgarantie

We garanderen u altijd het beste resultaat. Bent u onverhoopt toch niet tevreden? Dan gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing.